Cleopatra
Terug naar Entertainment - Animatie Acts - Solo Acts (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Solo Acts - Cleopatra)
Cleopatra

"Ware schoonheid kent geen grenzen!"

Cleopatra, wie kent haar niet? De mooie schone vrouwe uit Egypte. Door haar vele badderen in ezelinnenmelk is haar schoonheid na al die jaren nog steeds verblindend. Op haar eigen elegante wijze begroet ze de gasten en leidt ze hen naar hun plek.

Cleopatra is graag bereid om haar schoonheidsgeheimen met de vrouwelijke gasten te delen, en hier en daar wat schoonheidstips van de hand te doen die jarenlang groot geheim zijn gebleven. Ze schroomt zelfs niet om de mannen die "het nodig hebben" ook met wat nuttige tips te voorzien!

De schoonheid van de dingen ligt in de geest van wie ze aanschouwt...

Bijzonderheden
Animatie act, 1 actrice, Duur: 60 tot 120 minuten.

Ook te boeken als team in combinatie met de animatieacts Caesar en Panoramix als toegangs- en zaalanimatie in de Romeinse Animatie Fun.

De acts kunnen los of in elk gewenste combinatie met elkaar en/of onze Muziek acts en/of onze professionele Drive-in shows geboekt worden of onderdeel zijn van ons volledig verzorgde Thema-Entertainment. Met elke act en voor elk evenement kunnen wij maatwerk leveren zoals o.a. muzikaal en animatie maatwerk, arrangementen en complete customized acts voor (product)presentaties, openingen, onthullingen en (bedrijfs)feesten. We leveren onze acts in binnen- en buitenland.


Voor vragen over Cleopatra kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.





© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home