Panoramix
Terug naar Entertainment - Animatie Acts - Solo Acts (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Solo Acts - Panoramix)
Panoramix

"De heilige eik binnen bereik!"

De alom bekende druďde Panoramix op uw feest? Dat kan vanaf nu geregeld worden. Na jarenlang Asterix en Obelix te hebben geholpen en begeleidt, is nu de tijd gekomen dat Panoramix met zijn heilige eik de wijde wereld in trekt en zo het ‘gewone’ volk ook de kans biedt om gebruik te maken van zijn bijzondere krachten en zijn ongekende kennis.

Zo ook op uw feest zal hij met alle plezier de gasten met zijn wijsheid en kennis bijstaan. U kunt uw geluk beproeven door een rondje om de heilige eik te lopen of uw toekomst te laten voorspellen met behulp van magische stenen en andere voorwerpen die Panoramix steevast bij zich draagt. Deze kans laat u toch zeker niet lopen?


Magie, wijsheid en kennis in overvloed...

Bijzonderheden
Animatie act, 1 acteur, Duur: 60 tot 120 minuten.

Ook te boeken als team in combinatie met de animatieacts Caesar en Cleopatra als toegangs- en zaalanimatie in de Romeinse Animatie Fun.

De acts kunnen los of in elk gewenste combinatie met elkaar en/of onze Muziek acts en/of onze professionele Drive-in shows geboekt worden of onderdeel zijn van ons volledig verzorgde Thema-Entertainment. Met elke act en voor elk evenement kunnen wij maatwerk leveren zoals o.a. muzikaal en animatie maatwerk, arrangementen en complete customized acts voor (product)presentaties, openingen, onthullingen en (bedrijfs)feesten. We leveren onze acts in binnen- en buitenland.


Voor vragen over Panoramix kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home