Piraten Fun
Terug naar Entertainment - Animatie Acts - Duo Acts (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Thema Acts - Piraten Fun)
Piraten

"Betreden op eigen risico..."

Laat u binnenhalen door de kleurrijke bemanning van Kapitein Jack Spetter. Samen zullen zij u het gevoel geven alsof u werkelijk in de wereld van de Piraterij bent binnen gestapt! Lijkt het u eens leuk om te zien hoe uw directeur door deze zeerovers "gegijzeld" wordt? Of verdient uw collega/directeur het juist om tot echte Kapitein gekroond te worden?

Alles kan, voor deze piraten is werkelijk niets te gek genoeg ! Maar het is wel opletten geblazen bij deze lui met hun Piratenstreken, want voor je het weet gaan ze elkaar te lijf met heuse metalen zwaarden en volgt er een spectaculair zwaardgevescht. Of wat denkt u van de indrukwekkende vuurshow die piraat Eroll Kin weggeeft? Het is een en al spanning en sensatie als Jack en zijn mannen in de buurt zijn!

Boek nu deze fantastische Piraten als toegangsanimatie of zaalanimatie. Ook volledig maatwerk geheel toegespitst op uw evenement of (thema)feest is mogelijk.

Land in zicht!

Bijzonderheden
Animatie act, 3 tot 10 acteurs, rekwisieten, kostuums e.d. Duur: 1 tot 2 uren in diverse settings en grootte en met vele (maatwerk) mogelijkheden waaronder fakir-act met vuurshow, spectaculair zwaardgevecht.

De act en acteurs zijn vast onderdeel van ons Thema-Entertainment in het zeer succesvolle themafeest Pirates Night.

Uniek bij deze act is het zwaard gevecht met de hand gesmeden re-enactment zwaarden, zijn de replica’s van kruitpistolen, een los lopende hand waar iedereen zijn mond van zal openvallen, een schatkistje met echt kloppend hart, de levensechte Piraten-papagaai Julio die danst, zingt en echt praat met de gasten, pratende doodskoppen en de vele andere fantastische rekwisieten en prachtige kostuums (replica's uit Hollywood van de film "Pirates of the Caribbean" en replica kostuums van de film gemaakt in Engeland)

De act kan los of in elk gewenste combinatie met andere animatieacts en/of onze Muziek acts en/of onze professionele Drive-in shows geboekt worden of onderdeel zijn van een door ons volledig verzorgde (thema)feest avond zijn.
Met elke act en voor elk evenement kunnen wij maatwerk leveren zoals o.a. muzikaal en animatie maatwerk, arrangementen en complete customized acts voor (product)presentaties, openingen, onthullingen en (bedrijfs)feesten. We leveren onze acts in binnen- en buitenland.

Voor vragen over Pirates Entrance kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home