De Helden

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - De Helden)

Eenzaam zit je in een hoekje van de zaal… Je avond lijkt hopeloos verloren, tussen al die mensen die vooral veel praten.
Maar dan…ineens….tussen het geluid van al die mensen vliegen er ineens muzieknoten je oren in.
Waar komt dat vandaan? Totaal verbaasd kijk je om je heen.
Je baant je een weg tussen de menigte door en hoe dichterbij je komt, hoe meer de “groove” je te pakken krijgt. Voor je het weet sta je te dansen, nog voordat je de dansvloer bereikt hebt!

Je ziet hoe iedereen om jou heen ook gevangen lijkt te worden door de muziek. Je ervaart hoe het babbelfeest verandert in een weergaloos dansfestijn dat zijn gelijke niet kent! Iedereen gaat uit zijn dak, de seventies komen voorbij, de eighties, pop van Nederlandse bodem en zelfs het Nederlandse levenslied wordt nog even geraakt. Iedereen danst en zingt mee!!
Je vraagt je af: Wie zijn jou komen redden?? Het zijn De Helden!!!!

Deze 7 heldhaftige personen weten de zaal geheel op zijn kop te zetten. Jeroen en Marcelle zingen het feest naar ongekende hoogtepunten terwijl de band je helemaal vangt met de fantastische muziek, gespeeld door een stel geweldige en professionele muzikanten!

Jij weet wel wat je doet de volgende keer. Je zorgt jij de volgende keer degene bent die De Helden boekt voor jouw feest! Zeker weten dat ze elk feest Heldhaftig zijn!!!!

Voor vragen over De Helden kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Muziekfragment:
Binnenkort beschikbaar

Bezetting:
Marcelle Idema leadzang
Jeroen vd Berg leadzang
Stefan Blankestijn gitaar
Marc Tromp basgitaar
Jan van eerd drums
Bart van Hoof sax
Mark vd Beemt toetsen


© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap
Home