Rudolf Kreuger Band
Rudolf Kreuger Band

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - Rudolf Kreuger)

Een uitgebreid repertoire biedt u de mogelijkheid om het muziekgenre voor uw feest te bepalen, of het nu gaat om een Rock & Roll repertoire van o.a. de Beatles, Jerry Lee Lewis of Elvis, muziek van eigen bodem, Jazz of Soft-pop alles is mogelijk. Gespeeld door een fijne band, voor iedere denkbare gelegenheid!

Sinds kort heeft Rudolf Kreuger ook een solo programma. Klik hier voor meer informatie.

De band weet dat iedere gelegenheid zijn eigen publiek heeft en dat vraagt om een unieke aanpak. De ervaring stelt hen in staat om de sfeer ook bij uw feest goed aan te voelen en spelen daar met hun muziek vloeiend op in.

Het fijne van deze band is dat ze het laatste paar jaar veelvoudig optreden met artiesten als Franklin Brown, Ingrid Simons, Arno Kolenbrander, Alma Nieto en anderen. Waardoor ze niet alleen instaat, zijn u een fijne avond maar ook een topact als finale act kunnen bezorgen. De artiesten kunnen zowel solo als in groep met elkaar optreden.

De band komt voort uit het eind jaren ’70 opgerichte “The Dixie Motions” dat later “The D’Motions” werd vernoemd tot de huidige “Rudolf Kreuger Band” De bezetting bestaat uit een bassist, drummer, toetsenist en een zanger/ trompettist. Deze bezetting is uit te bereiden met een gitarist.

De regionale roem van de band heeft inmiddels plaatsgemaakt voor een meer verbreide erkenning. Van 1997 tot 2005 was de Rudolf Kreuger Band het vaste huisorkest van de “Dinnershow of the Centuries” en in het verleden, “DinnerShow 2000” en “The Fantasy World Show” te Hilversum. Ook het World Press Photo Gala is geen vreemde voor de band evenals klanten als Price Water House Coopers, Hotels van Oranje, Gilette, Fokker, Zandvoort Jazz To Dance Behind The Beach en nog vele andere hebben de band inmiddels al gehoord en gezien.

Kortom een avondvullend programma met een band die zijn vak verstaat die u en u gezelschap een onvergetelijke avond kan bezorgen!

Voor vragen over Rudolf Kreuger Band of Rudolf Kreuger Solo kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Bezetting:
Rudolf Kreugertrompet & zang
Peter de Byebasgitaar
Dick Bartentoetsen & zang
Ron van der Takdrums & zang
Repertoire:

De band heeft een zeer uitgebreid en gevarieerd repertoire. Enkele voorbeelden: Doe maar, de Dijk, James Brown, Marco Borsato, Rene Froger, The Bee Gees, Barry Mannilow, George Michael, Blues Brothers, Smokey Robinson, Shakatak, Van Dik Hout, Backstreet Boys, Tramps, Janet Jackson, U2, Boyzone, Robbie Williams, Lenny ravitz, Ronan Keating, Elvis Presley, Simply Red e.v.a.© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap
Home