Three O'Four

Vorige pagina (U bevindt zich nu in Entertainment - Bands - Three O'Four)

Een feest is geen feest zonder een goede band. Een band die de stemming perfect aanvoelt, weet wanneer de party een oppepper nodig heeft of wanneer er een romantische noot gespeeld moet worden.
Een band die zich realiseert dat alles draait om gezelligheid, de gelegenheid, de gasten. Zo'n band is Three O'Four!

Professionals in hart en nieren, opgeleid aan het conservatorium, die pure vakmanschap koppelen aan een aanstekelijk enthousiasme. Three O'Four is een jonge zesmans allroundformatie die veelzijdigheid en professionaliteit koppelt aan een flinke dosis enthousiasme. Voor iedere gelegenheid heeft Three O'Four een geslaagde muzikale invulling. Allround is een term die bij Three O'Four heel serieus genomen wordt. Dit uit zich in een breed repertoire dat zorgvuldig is samengesteld. Er is dan ook een grote diversiteit aan stijlen vertegenwoordigd in het repertoire.

Wat Three O'Four speelt? Veel! Nee, bijna álles! Van rock, dance en soul tot latin en ballads. Van Anastacia, The Police en Queen tot Anouk en Robbie Williams. Altijd in overleg met u, uiteraard. Nederlandstalig? Ook. Niet bedoeld voor de polonaise, wél om voor een perfecte sfeer te zorgen en alleen indien gewenst.

Zo staat Three O'Four garant voor een onvergetelijke happening waar lang over wordt nagepraat. Of het nu om een bedrijfsfeest gaat, of een ander evenement: Three O' Four staat garant voor gezelligheid, sfeer en partytime.
Op ieder evenement!!!

Voor vragen over Three O'Four kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Muziekfragment:

Medley (1:07 min)

Bezetting:
Sarina Kuipers leadzang
Rock Hoekstra leadzang
Erik Smans leadzang & toetsen
Hans Hendrik gitaar & zang
Marcel Koole basgitaar & zang
Ronald Hendrikx drums & zang


© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Three O'Four - Medley - 1:07 min Home Contact Jobs Links Sitemap
Home