Caesar
Terug naar Entertainment - Animatie Acts - Solo Acts (U bevindt zich nu in Entertainment - Animatie Acts - Solo Acts - Caesar)
Caesar

"Veni vidi vici!"

Ja, ja, we hebben hem gevonden; Julius Caesar de 56ste! De enige echte nazaat van de welbekende Romeinse strijder. En hij kan bij uw feest aanwezig zijn!

Al heeft deze Caesar zijn strijdlust een beetje verloren, zijn charmes zeker niet. Hij zal uw gasten met zijn imposante trompetgeschal begroeten en waardig aankondigen. Nou ja, waardig… hij stottert een beetje en heeft last van zijn korte termijngeheugen, maar verder gaat het prima met hem... ahum...

Caesar kan ook bijgestaan worden door zijn charmante Cleopatra of zijn lopende encyclopedie Panoramix. Zie svp Bijzonderheden

Alle wegen leiden naar Caesar.. uhh.. naar Rome...

Bijzonderheden
Animatie act, 1 acteur, Duur: 60 tot 120 minuten.

Ook te boeken als team in combinatie met de animatieacts Panoramix en Cleopatra als toegangs- en zaalanimatie in de Romeinse Animatie Fun.

De acts kunnen los of in elk gewenste combinatie met elkaar en/of onze Muziek acts en/of onze professionele Drive-in shows geboekt worden of onderdeel zijn van ons volledig verzorgde Thema-Entertainment. Met elke act en voor elk evenement kunnen wij maatwerk leveren zoals o.a. muzikaal en animatie maatwerk, arrangementen en complete customized acts voor (product)presentaties, openingen, onthullingen en (bedrijfs)feesten. We leveren onze acts in binnen- en buitenland.


Voor vragen over Caesar kunt u hier een email versturen of telefonisch contact met ons opnemen.

© 2003 BoMa Entertainment Group
Disclaimer

Home Contact Jobs Links Sitemap Uitleg Website English Version Deutsche Version
Home